Välj om kunden i Business Central ska uppdateras varje gång någon av kundens ordrar skickas till Business Central.
Yes – kundens information uppdateras med uppgifterna från ordern.
No – kunder som redan finns lämnas oförändrade.
Uppdaterad 15 oktober 2026ca 1 min läsning
Välj om kunden i Business Central ska uppdateras varje gång någon av kundens ordrar skickas till Business Central.
Yes – kundens information uppdateras med uppgifterna från ordern.
No – kunder som redan finns lämnas oförändrade.
Hjälpte artikeln dig?