Välj om kunden i Fortnox ska uppdateras varje gång någon av kundens ordrar skickas till Fortnox.
Yes – kundens information i Fortnox uppdateras med uppgifterna från ordern. Du väljer exakt vilka fält som ska uppdateras i inställningarna Fortnox Customer Fields to update, Fortnox Billing Address Fields to update och Fortnox Shipping Address Fields to update.
No – kunder som redan finns i Fortnox lämnas oförändrade.