Välj om kunder som redan finns i Business Central ska uppdateras med uppgifterna från Centra.
Yes (standard) – befintliga kunder uppdateras.
No – befintliga kunder lämnas oförändrade.
Bra att veta
Detta används när kunder, ordrar och kreditnotor (returer) skickas till Business Central.