Välj om kunder som redan finns i Visma ska uppdateras.
Yes – befintliga kunder i Visma uppdateras.
No – befintliga kunder lämnas oförändrade.
Bra att veta
Om du vill uppdatera kunden varje gång en order synkroniseras, se Update customer information in Visma.