Hoppa till innehållet

Hoppa över företag vid synkronisering av kunder

Uppdaterad 15 oktober 2026ca 1 min läsning

Välj om företag ska uteslutas när kunder exporteras från Visma.net till din webbshop.

  • Yes – företag hoppas över och endast övriga kunder exporteras.

  • No – företag exporteras tillsammans med övriga kunder.

Bra att veta

  • Välj Yes om du har aktiverat flödet som exporterar företag, så att företagen hanteras av det flödet i stället.

  • Den här inställningen är obligatorisk.

Hjälpte artikeln dig?