En order innehåller kundens uppgifter, till exempel namn och adress. Välj om dessa uppgifter ska ersätta uppgifterna på den befintliga kunden i Visma.net.
Yes – kunden i Visma.net uppdateras med uppgifterna från ordern.
No – den befintliga kunden i Visma.net behåller sina uppgifter.
Bra att veta
Detta används för både ordrar och returer.
Den här inställningen är obligatorisk.