Hoppa till innehållet

Synkronisera endast kunder av typen 'person'

Uppdaterad 15 oktober 2026ca 1 min läsning

Välj om endast privatkunder (personer) ska synkroniseras och företagskunder hoppas över.

  • Yes – endast personkunder synkroniseras. Företagskunder synkroniseras inte.

  • No – både person- och företagskunder synkroniseras.

Hjälpte artikeln dig?