Välj om kunder som redan finns i Magento ska uppdateras när kunder skickas till Magento.
Yes – befintliga kunder i Magento uppdateras.
No – befintliga kunder i Magento lämnas oförändrade.
Uppdaterad 15 oktober 2026ca 1 min läsning
Välj om kunder som redan finns i Magento ska uppdateras när kunder skickas till Magento.
Yes – befintliga kunder i Magento uppdateras.
No – befintliga kunder i Magento lämnas oförändrade.
Hjälpte artikeln dig?