Uppdatera kunder?

Uppdaterad 8 oktober 2026

Välj vad som ska hända när en kund som skickas till Shopify redan finns där.

  • Yes – befintliga kunder i Shopify uppdateras med den senaste informationen från det andra systemet.

  • No – befintliga kunder i Shopify lämnas oförändrade.

Var den här artikeln till hjälp?