Välj om kunden i Visma ska uppdateras varje gång en av kundens ordrar skickas till Visma.
Yes – kundens information uppdateras när ordern synkroniseras.
No – kundens information uppdateras inte när ordrar synkroniseras.
Uppdaterad 15 oktober 2026ca 1 min läsning
Välj om kunden i Visma ska uppdateras varje gång en av kundens ordrar skickas till Visma.
Yes – kundens information uppdateras när ordern synkroniseras.
No – kundens information uppdateras inte när ordrar synkroniseras.
Hjälpte artikeln dig?