Hoppa till innehållet

Uppdatera kund i WooCommerce

Uppdaterad 15 oktober 2026ca 1 min läsning

Välj om kunder som redan finns i WooCommerce ska uppdateras när kunder skickas till WooCommerce.

  • Yes – befintliga kunder i WooCommerce uppdateras.

  • No – kunder som redan finns i WooCommerce lämnas oförändrade.

Hjälpte artikeln dig?